sâmbătă, 19 ianuarie 2013


“SuperVaclav”, supermanul care luptă contra fumătorilor şi proprietarilor care nu strâng mizeria făcută de câinii lor

Veronica / 468 de zile în urmă
Infractorii cehi au de ce să se teamă: pe străzile din Praga şi-a făcut apariţia “SuperVaclav”, un superman îmbrăcat în tricou albastru, bluză şi pelerină roşii, şi având pe cap o cască dotată cu o cameră video. “SuperVaclav” şi-a proclamat drept obiectiv lupta împotriva nedreptăţii, ipocriziei şi indiferenţei cehilor faţă de ceea ce se întâmplă în jur, informează Novinky.cz, citat de Agerpres.
SuperVaclav, supermanul care luptă contra fumătorilor şi proprietarilor care nu strâng mizeria făcută de câinii lor
Fumătorii şi proprietarii de câini, primele “victime” ale “eroului”
SuperVaclav, supermanul care luptă contra fumătorilor şi proprietarilor care nu strâng mizeria făcută de câinii lor
Potrivit presei cehe, “SuperVaclav” a fost observat pentru prima dată pe străzile din Praga încă în luna septembrie. Primii cu care eroul a intrat în luptă au devenit fumătorii şi proprietarii indolenţi de câini, care nu strâng mizeriile după aceştia.
Pe fumători, “SuperVaclav” îi stropeşte cu apă dintr-o găleată, iar pe proprietarii de câini care nu strâng de pe stradă mizeria făcută de animale îi aleargă înarmat chiar cu “produsele” furnizate de activitatea digestivă a câinilor.
Întrebat dacă, în opinia sa, metodele pe care le foloseşte la adresa oamenilor nu sunt un pic prea dure, “SuperVaclav” a răspuns că mulţi s-ar putea într-adevăr supăra pe el. “Sper că toţi percep acest lucru ca pe o glumă, însă subtextul este clar. Chiar nu înţeleg de ce tineri băieţi şi fete fumează în staţii”, a spus “SuperVaclav”.
Consumatorii de alcool, micii hoti, si coruptii, pe lista lui “SuperVaclav”
Pe viitor, “SuperVaclav” promite că va acţiona “mai delicat”. În acelaşi timp, supermanul ceh declară că intenţionează să-şi extindă activitatea. Astfel, el vrea să se opună tratamentului nepoliticos din instituţiile de stat, năravului pe care îl au unii locuitorii ai capitalei cehe de a consuma alcool pe teritoriul terenurilor de joacă şi al parcurilor, micilor hoţii, dar şi actelor de corupţie.

Despre activitatea sa “SuperVaclav”, care nu doreşte să-şi dezvăluie numele real, scrie pe blogul său, iar în urmă cu câteva zile a început să funcţioneze şi site-ul său personal.
Supereroi au început să apară, în ultimul an, în diferite oraşe ale lumii. Primii care au atras atenţia jurnaliştilor au fost supermenii din Seattle. Apoi, tovarăşi de-ai lor şi-au făcut apariţia în Marea Britanie, dar şi în Rusia, unde recent şi-a început activitatea “Omul-Petersburg”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu