sâmbătă, 19 ianuarie 2013


Şi-au vândut copiii pentru a se juca online

Veronica / 541 de zile în urmă
Doi părinţi din China erau atât de obsedaţi de jocurile video încât au decis să îşi vândă cei trei copii ai lor, pentru a cheltui banii in internet caffe-uri.
Conform publicaţiei Sanxiang City news, cei doi s-au cunoscut într-un internet caffe în 2007 şi au descoperit că au aceeaşi obsesie pentru jocurile video.
Un an mai târziu s-a născut primul lor copil, un băiat. La câteva zile de la naşterea acestuia, părinţii deja îl abandonau acasă pentru a se duce să se joace într-un internet caffe, la 30 de kilometri distanţă de casă.
Şi au vândut copiii pentru a se juca online
După ce s-a născut şi al doilea copil, o fetiţă, în 2009, părinţii s-au gândit că ar fi profitabil să o vândă şi să cheltuie banii pe jocuri online. Aceştia au obţinut atunci aproximativ 500 de dolari pe fetiţă, pe care i-au cheltuit relativ repede.
La scurt timp, Li Lin şi Li Juan şi-au vândut şi primul lor copil, deja pe o sumă mult mai mare, de aproximativ 4.600 de dolari.
La puţin timp s-a născut şi al treilea copil, iarăşi un băiat, pe care părinţii l-au vândut imediat tot pe suma de 4.600 de dolari.
Totul a fost ok până când mama soţiei a decis să îi raporteze pe cei doi poliţiei, deoarece obsesia lor pentru jocuri era din ce în ce mai puternică.
Întrebaţi de ce au făcut acest lucru, cei doi au declarat că nu ştiau că încalcă legea şi că ei nu vroiau să crească acei copii ci doar să îi vândă pentru a scoate nişte bani în plus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu