sâmbătă, 19 ianuarie 2013


Iată ochelarii care-ţi spun ce gândeşte fata la care priveşti!

dortumd / 523 de zile în urmă
 Iată ochelarii care ţi spun ce gândeşte fata la care priveşti!
Un designer pasionat de mimica oamenilor (şi mai ales de ce ascund expresiile faciale) a conceput o pereche de ochelari care îi transmit purtătorului ce anume exprimă persoana la care se uită.
Spre exemplu, dacă vorbeşti cu o fată şi eşti confuz cu privire la mimica ei, nu ştii ce crede sau ce gândeşte despre tine, este suficient să porţi aceşti ochelari şi să o faci să te privească.
Ochelarii integrează micro-camere ce detectează şase expresii faciale de bază: gândire, aprobare, concetrare, interes, confuzie şi dezaprobare.
 Interpretările sunt transmise discret, vocal, prin intermediul unei căşti minuscule ce nu se poate observa cu uşurinţă.
 Iată ochelarii care ţi spun ce gândeşte fata la care priveşti!
În momentul de faţă, ochelarii sunt în stadiul de prototip şi au o rată corectă de interpretare destul de scăzută (64%), cu doar 10% mai mult faţă de cât percepe un om obişnuit.
Dacă însă rata va fi îmbunătăţită, iar numărul mimicilor interpretabile va creşte şi el, ochelarii ar deveni cu adevărat revoluţionari.
Să recunoaştem însă, uneori chiar nu ne dorim să ştim ce gândesc alţii despre noi. Iar pe de altă parte, ştim că sunt numeroase fete care ne pot păcăli cu uşurinţă printr-o mimică în spatele căreia se ascund cu totul alte interese.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu