sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Cei mai tatuati oameni din lume

konaku / 512 zile în urmă
Tom Leppard - Are 73 de ani si a platit in jurul a 5,500 de lire sterline pentru a-i fi tatuat intreg corpul. El locuieste singur pe Insula Skye din Scotia.
Lucky Diamond Rich - Cel mai tatuat om din lume - Locuieste in Australia si i-au trebuit peste 1,000 de ore pentru a-si tatua intregul corp, inclusiv pleoapele.
Cei mai tatuati oameni din lume
Julia Gnuse - Cea mai tatuata femeie din lume - Din nastere a avut o afectiune a pielii, care se manifesta prin vezicule pe piele si egzeme, iar in caz de ranire, cicatrizarea este indelungata.
Rick, Baiatul zombi - 4,075 de dolari canadieni, peste 48 de ore de lucru pentru ca baiatul, despre care oamenii nu se pot decide daca este un vizionar sau un bolnav, sa ajunga sa aiba partea superioara a corpului imprimata.
Omul tentacula - Si-a facut tatuajul in Sao Paulo, Brazilia, dar acesta este un tatuaj special, un tatuaj cu implant pe dedesuptul pielii.
Paul Lawrence - Este barbatul imbracat intr-un puzzle albastru, care face si cascadorii si trucuri de magicieni, dar este si un chitarist de succes.
Felina - Fosta sotie a lui Paul Lawrence - Este tatuata cu un imprimeu de tigru pe tot corpul, poarta inclusiv niste mustati atasate cu pistolul de facut gauri pentru cercei.
Cei mai tatuati oameni din lume
Denis Avner - Si-a facut implanturi dentare si la pometi si in zona gurii, si-a gaurit toata zona de-asupra buzei superioare, pentru a se asemana cu o felina.
Eric Sprague - La varsta de 39 de ani, a trecut prin peste 700 de ore de chin, pentru a-si tatua tot corpul, pentru a se asemana unei soparle, mai mult decat atat si-a despicat limba in doua si cate cinci implanturi in fiecare spranceana.
Horace Ridler - A fost un aristocrat englez, care, dupa ce s-a intors de la razboi, si-a inceput transformarea, facandu-si numai ciudatenii. “Dedesuptul acestei masti mari, sunt chiar un om obisnuit” a declarat el inainte sa moara in 1969.
Etienne Dumont - este un critic de arta din Geneva, care este tatuat cu unele dintre cele mai impresionante piese artistice, are gauri de aproximativ 6.85 de centrimetri in lobul fiecarei ureche, are implant de silicoane la sani si o gaura mare sub buza inferioara prin care ii poti vedea dintii. Dar el marturiseste ca este mandru de modificarile pe care si le-a facut.
Isobel Varley - Cea mai in varsta femeie tatuata din lume - Corpul ei este 90% acoperit cu tatuaje, primul ei tatuaj a fost o pasare mica pe sold, iar cele 500 de ore pe care si le-a dedicat imprimarii tatuajelor au inceput in 1986, la 49 de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu