sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Eşti student, vrei să ţi se schimbe viaţa? Vino la cămin!

Eşti student, vrei să ţi se schimbe viaţa? Vino la cămin!
Totuşi,anii de studenţie trăiţi la cămin rămân a fi cei mai frumoşi, mai deosebiţi şi mai bogaţi în amintiri trăsnite. Bucuraţi-vă de studenţie şi profitaţi la maxim de fiecare zi trăită în cămin.
Şi ca să nu uit,cu riscul de a mă repeta, vin din nou cu un îndemn către toţi studenţii: Vreţi să vi se schimbe viaţa? Veniţi la cămin! , să începem:
  •   Te-ai săturat de cicălelile părinţilor?
Vino la CĂMIN! Aici te vor cicăli colegii de cameră şi de etaj, intendenta, doamnele de serviciu şi cele de la recepţie care iţi vor însemna toate mişcările făcute, mai avem aici şi aşa numiţii ”şefi de etaj şi de cămin” cărora le place să îşi dea aere, că doar de`, sunt “şefi”- oameni “importanti”, cu care nu e de glumit.
  •   Nu mai vrei să ţi se impună mâncarea prea gustoasă şi la timp gătită de MAMA, exagerat de grijulie care în fiecare zi îţi oferă: mic dejun, ceai, gustărică, prânz, felul unu, felul doi, salate, sucuri, cină, aperitive şi fructe?
Vino la CĂMIN! Aici ve-i fi lipsit de toate aceste “banalităţi”şi mofturi. La cămin, nu doar că nu vei mai fi tachinat de nimeni să mănânci într-una. Aici nici nu vei avea ce să mănânci şi nici când să mănânci. Te vei mulţumi doar cu “gustărica” de la miezul nopţii sau cu cartofii prăjiti în zori.
  •    Te irită liniştea adâncă şi viaţa echilibrată cu care te-ai obişnuit  acasă?
Vino la CĂMIN! Aici vei uita ce înseamnă linişte şi echilibru. Colegii de cămin la sigur se v-or îngriji să iţi facă zile fripte cu muzică de toate genurile, de la răsunătorul rock până la“mult-iubitele” manele, ascultate la maxim.
Drept bonus, vei avea parte gratuit de scene intrigante şi lupte fără reguli între colegi la orice oră din zi, fără vreun motiv special. Ţipetele stranii, alergatul pe coridoare la orele târzii sau chiar matinale, zgomotul pantofilor sofisticaţi ai fetelor şi alte mici suprize nu v-or lipsi nici ele din acest bogat meniu al vieţii studenţeşti.
  •    Te-ai săturat de lătratul câinelui care îţi face zile amare atunci când te întorci în zori de la discotecă şi vrei să te faci nevăzut şi neauzit ca să nu îţi creezi probleme cu părinţii?
Vino la CĂMIN! Aici uiţi de lătratul câinelui! În schimb vei fi recompesat de croncănitul “plăcut” al ciorilor înfometate care au tupeul să îţi fure până şi ultima firimitură de pâine uitată la balcon, nemaiamintind de varza proaspăt-cumpărată pentru o ciorbiţă, din care cât ai clipi a rămas doar ciotul. Iar ciorbiţei cu varză i-am spus adio.
  •  Nu mai suporţi curăţenia exagerată din baia de acasă şi duşurile cu apă caldă disponibile la orice oră a zilei?
Vino la CĂMIN! Aici se trăieşte bine. Nu se ştie ce-i aia curăţenie, apă caldă şi duş zilnic. Te vei mulţumi cu un duş pe apucate în băile luxuoase ale căminelor, dacă ai norocul să nu prinzi o zi sanitară.
  •   Nu mai suporţi să dai explicaţii la telefon “Unde esti?” “ Cind te întorci acasă?” “ Orele s-au terminat dar tu nu ai apărut încă?” “Colegii tăi demult sunt acasă.Tu pe  unde îmi umbli?”?
Vino la CĂMIN! Aici părinţii nu îţi mai pot reproşa toate aceste lucruri,fiindcă colegii de cămin te pot ajuta foarte uşor să scapi ”întâmplător” de telefon sau să uiţi cu totul de existenţa acestuia.
  •   Te irită camera mare şi patul tău mult prea comod de acasă?
Vino la CĂMIN! Aici vei împărţi spaţiul mic al camerelor cu încă alţi 3 sau 4 studenţi. Cât despre paturi, la sigur vei rămâne încântat de design-ul lor foarte sofisticat şi neobişnuit. Datorita lor inveţi că uneori e mai bine să nu dormi deloc pentru a fi odihnit dimineaţa. Decât să te plângi de dureri de spate din cauza saltelelor prea moi, mai bine înveţi să dormi la podea.
  •   Nu mai vrei să ţi se spună mereu că trebuie să te culci devreme pentru a fi în formă dimineaţa?
Vino la CĂMIN! Aici vei avea parte de nopţi “albe”, fie că ai mult de studiat, e prea mare gălagia la colegii de pe etaj sau pur şi simplu daţi o petrecere cu colegii de cameră şi aţi decis să nu dormiţi. În schimb, este foarte bine-venit somnul la cursuri, care, conform unui studiu studenţesc, este cel mai dulce şi revigorant, compensând astfel şi problema paturilor menţionată anterior.
Dormi prost în paturile căminelor – te salvează băncile universităţii din salile de curs.
  •   Ai obosit să te tot ascunzi cu iubitul de părinţii curioşi? Te-ai săturat să înduri frigul stând la poartă pentru un “sărut”?
Vino la CĂMIN! Aici poţi sta nestingherit cu iubitul pe băncile parcurilor din preajma căminelor sau chiar în odaie fără să daţi explicaţii nimănui ,cu excepţia doamnelor curioase de la recepţie cărora, ca să le mai inchizi ochii, le poţi îndulci cu câte o ciocolata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu