joi, 24 ianuarie 2013


Gérard Depardieu a acceptat să se filmeze la Chişinău în rolul unui vinificator

Gérard Depardieu a acceptat să se filmeze la Chişinău în rolul unui vinificatorActorul francez, Gérard Depardieu, a acceptat să se filmeze la Chişinău. Acesta va juca rolul unui vinificator.
Dramaturgul şi scriitorul azer Rustam Ibraghimbecov a propus Uniunii Cineaştilor din Republica Moldova un scenariu de film în care rolul principal este jucat de Gérard Depardieu. Preşedintele Uniunii Cineaştilor, Eugen Sobor, a declarat pentru Info-Prim Neo că scenariul descrie viaţa unui vinificator străin care doreşte să colaboreze cu vinificatori din Moldova.
Potrivit lui Eugen Sobor, anul trecut, Rustam Ibraghimbecov a fost în Moldova şi a vizitat mai multe subsoluri de vinuri. Acesta a remarcat faptul că demult intenţionează să facă un film în aceste beciuri. „Noi am acceptat proiectul şi acum căutăm investitori. Este nevoie de 2 milioane de dolari. Dacă nu găsim aceşti bani până la finele anului, atunci vom pierde proiectul”, a spus preşedintele Uniunii Cineaştilor.
Eugen Sobor a mai spus că filmul ar putea fi turnat de regizorul Sergiu Prodan, iar în acesta vor juca şi actori moldoveni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu