joi, 24 ianuarie 2013


Cele 10 lucruri pe care trebuie să le faci măcar o singură dată în viaţă

Cele 10 lucruri pe care trebuie să le faci măcar o singură dată în viaţă
Fiecare dintre noi are o lista secreta cu toate acele lucruri pe care si-ar dori sa le incerce macar o data in viata, lucruri distractive si interesante ce dau farmec vietii.
Se spune ca e bine sa incercam in viata cate ceva din orice, mergand pe principiul “viata e facuta pentru a fi traita”. Tocmai de aceea, astazi va recomandam un top 10 al acestor lucruri pe care sa le incercati, pentru un plus de savoare.
1. Faceti un pelerinaj. Fie ca alegeti Ierusalim, Meca, Stonehenge sau o alta locatie incarcata de spiritualitate si istorie, o astfel de calatorie va poate schimba viata si modul in care percepeti lumea.
2. Implicati-va intr-o cauza umanitara. Nu uitati de cei care au nevoie de ajutor, alegeti o cauza in care credeti si faceti tot ce va sta in putinta pentru a fi de folos. Aceasta experienta nu ii va ajuta doar pe altii, ci va va oferi si un echilibru interior.
3. Invatati o limba straina. Cele mai apropiate de limba romana sunt italiana, spaniola, franceza, dar puteti incerca si ceva complet nou ca germana, chineza sau japoneza.
4. Incercati un sport nou, inedit. Fie ca veti dori sa alegeti un sport extrem, cum ar fi saritul cu parasuta sau unul mai putin riscant, ca o calatorie cu un balon cu aer cald, aceste activitati ofera senzatii unice ce nu pot fi comparate cu nimic, dar trebuie incercate macar o data in viata.
5. Vedeti aurora boreala. Acest fenomen natural incredibil are loc numai la Polul Nord, in lunile martie-aprilie si septembrie-octombrie.
6. Cultivati-va latura artistica. Invatati sa cantati la un instrument sau luati un curs de pictura sau dans, pentru a va dezvolta exprimarea artistica.
7. Creati-va propria gradina. Se spune ca acest tip de activitate este propice echilibrului mental, si in plus, este o activitate extrem de placuta si plina de satisfactii. Ca alternativa, puteti cultiva plante de apartament, in functie de preferintele personale.
8. Inotati cu delfinii. Toti cei care au incercat aceasta experienta au descris-o ca fiind una incredibila. Incercati-o si dumneavoastra!
9. Inventati un fel nou de mancare. Si cei mai mari bucatari au inceput tot cu astfel de experimente.
10. Cantati la karaoke. Fie ca aveti o voce minunata sau nu, aveti curajul sa pasiti in fata audientei si sa cantati melodia dumneavoastra preferata. Rezultatul? Putina adrenalina si multa distractie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu