sâmbătă, 19 ianuarie 2013


Nicoleta Nigai – moldoveanca care produce filme pentru Discovery și National Geographic

Nicoleta Nigai, tânără originară din Republica Moldova, face parte din echipa de filmare a documentarelor geografice care sunt difuzate la cele mai renumite televiziuni, precum National Geographic și Discovery. 
Nicoleta Nigai   moldoveanca care produce filme pentru Discovery și National Geographic (Video)În cadrul unui interviu pentru revista online pentruea.md, Nicoleta a povestit că în pofida problemelor pe care le avea cu sănătatea a acceptat provocarea și acum realizează cu colegii săi din Canada mai multe filme pentru americani despre turismul din India și unele țări din Africa, scrie Unimedia.md
Nicoleta Nigai   moldoveanca care produce filme pentru Discovery și National Geographic (Video)
Moldoveanca spune că nu și-a propus să ajungă tocmai în alt capăt de lume, însă, acum, ea este asistentă de platou, iar atunci când mai e nevoie, face și fotografii. Pe toate, spune Nicoleta, le-a învățat din mers. Pentru majoritatea să călătorești înseamnă relaxare, în cazul Nicoletei lucrurile au stat altfel.

În Nepal a fost perioada de testare pentru mine, dacă rămân sau nu în acest proiect. Am înțeles că în timp ce lumea se odihnește în țări străine, eu va trebui să lucrez. Iar procesul de filmare în drum nu e atât de ușor. Cred că totul depinde de dorință, dacă îți dorești să reușești, atunci reușești”, este convinsă tânăra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu