sâmbătă, 19 ianuarie 2013


Top 10 filme de comedie pe care trebuie să le vezi

Comediile dispun deseori de un scenariu usurel, scris in mod intentionat de o asemenea maniera, cu scopul de a amuza si de a provoca rasul. Uneori, dupa o zi tensionata doar o comedie buna iti mai poate readuce zambetul si buna dispozitie. Exista o sumedenie de filme de comedie bune care au aparut in ultimii 15 ani astfel ca lista acestora ar putea sa includa o multime de filme de comedii pe care ar trebui sa le vedeti cu siguranta.
Iata 10 recomandari cu cele mai de haioase filme de comedie,clasate dupa renumitul clasament IMDb si pe care toti iubitorii de filme de comedii, ar trebui sa le vada.
1.Marea mahmureala
Top 10 filme de comedie pe care trebuie să le vezi
Cu doua zile inainte de nunta, Doug si cei trei prieteni ai lui care urmeaza sa-i devina cavaleri de onoare pleaca cu masina spre Las Vegas pentru a organiza o petrecere a burlacilor de care sa-si aduca aminte cu placere si nostalgie toata viata.A doua zi dimineata, atunci cand se trezesc confuzi si dezorientati din somn dupa o noapte de betie, cei trei cavaleri de onoare constata cu stupoare ca viitorul mire a disparut fara urma.Fiind complet lipsiti de indicii si avand foarte putin timp la dispozitie pentru a-l gasi pe viitorul ginere si a se asigura ca acesta va ajunge in fata altarului impreuna cu aleasa inimii lui, cei trei barbati petrecareti incearca sa-si puna ordine in ganduri, sa isi aminteasca unde si-au petrecut noaptea.
2. The 40 Year Old Virgin (2005) Top 10 filme de comedie pe care trebuie să le veziAcceptand intr-o seara sa joace carti impreuna cu colegii in magazinul de electronice unde lucreaza, Andy Stitzer, recunoaste ca pana la varsta de 40 de ani la care se afla, nu a facut niciodata sex, din cauza ca nu a gasit dragostea vietii sale, care sa-i aduca fericirea. Auzind acest lucru, colegii lui pun la cale o multime de intalniri cu prietenele lor insa fara nici un rezultat. Se pare insa ca perioada de castitate ia sfarsit cand Andy o intalneste pe Trish, de care se indragosteste. În final filmul se dovedeşte a fi un film de comedie bun cu un final intrigant.

3. Jackass 3D (2010 Documentar) Top 10 filme de comedie pe care trebuie să le veziJohnny Knoxville si gasca lui se intorc in Jackass 3 la vechile obiceiuri in acest al treilea film ce are la baza seria MTV. Noile acrobatii din Jackass 3 sunt si mai periculoase, dar spectaculoase. Nu recomandam sa incercati acrobatiile acestora fara o pregatire necesara.

4. Placinta americana (1999)
Top 10 filme de comedie pe care trebuie să le veziPatru prieteni care au trecut prin toate impreuna fac un pact – sa-si piarda virginitatea pana la absolvirea liceului. Dar apoi descopera ca nu este chiar asa usor pe cat credeau ei ca este, pentru ca obstacole (amuzante) le tot apar in cale. Cea mai buna sansa pare sa fie chiar balul de absolvire, care se apropie cu pasi repezi. Cu cat se apropie mai mult ziua mult-asteptata, baietii se intreaba care va fi primul norocos. Dar fiecare are indoielile si retinerile lui. American Pie 1999 este pria parte din seria de filme de comedie a francizei care lansat in 2012 a 8 parte care sa dovedit a fi un film bun.

5. Superbad (2007)
Top 10 filme de comedie pe care trebuie să le veziEvan si Seth sunt doi amici care nu se pot desparti nicio clipa unul de celalalt. Ceea ce este o problema, pentru ca la sfarsitul anului scolar ei vor pleca spre doua universitati diferite. Evan este un timid terifiat de viata in general si de fete in special. Cat despre Seth, acesta vorbeste prea mult, se baga unde nu-i fierbe oala si este cat se poate de interesat de functiile de reproducere ale corpului uman. A venit vremea ca cei doi sa-si infrunte destinul si prima noapte de dragoste.

7. Ted 2012
Top 10 filme de comedie pe care trebuie să le veziSeth MacFarlane, omul din spatele serialului Family Guy, te şochează cu umorul său ireverenţios pe marele ecran: scenarist, regizor şi actor (el este vocea personajului titular), MacFarlane spune povestea lui John Bennett (Mark Wahlberg), un bărbat care vrea cu tot dinandinsul să scape de… ursuleţul lui de pluş, Ted, adus la viaţă de o dorinţă pusă în copilărie. Ajuns la maturitate, John visează la o viaţă normală alături de frumoasa Lori (Mila Kunis), doar că Ted se dovedeşte a fi un obstacol greu de depăşit.

6. Ali G Indahouse (2002)
Top 10 filme de comedie pe care trebuie să le veziAli G este un reporter de mâna a 7-a de televiziune, un rapper care se crede şi de multe ori chiar are impresia că este negru, un tăntălău notoriu care păcăleşte diverse personalităţi din Marea Britanie şi Statele Unite. El de fapt trăieşte pe altă lume, o lume în care regulile societăţii nu i se aplică şi lui. Dar când devine un pionul principal în complotul unui Cancelar Suprem malefic care doreşte să îl dea jos de la conducere pe primul-ministrul al Marii Britanii, Ali G îşi descoperă adevarata vocaţie şi menire în viaţă.

8.Date Night (2010)
Top 10 filme de comedie pe care trebuie să le veziClaire şi Phil Foster sunt un cuplu cât se poate de obişnuit a căror viaţă conjugală a devenit o imensă rutină. Ca să mai condimenteze lucrurile, Claire şi Phil au inventat “întâlnirea de sâmbătă seara”, când cei doi merg la film şi apoi la restaurant. O încurcătură cu o rezervare îi face să se dea drept altcineva, iar din acel moment necazurile nu le vor mai da pace. Urmăririle prin tot oraşul şi emoţiile la capătul (greşit) al unei arme de foc îi vor face să-şi aducă aminte de ce s-au îndrăgostit unul de celălalt?

9.Rango (2011)
Top 10 filme de comedie pe care trebuie să le veziPînă acum, vestul sălbatic american a văzut toate tipurile de eroi, dar Rango este o specie absolut nemaivăzută: un cameleon mititel cu suflet mare, care îşi pune în gînd să salveze un orăşel la fel de bizar precum creaturile care-l locuiesc, şi, care, pe parcurs, se transformă în eroul care odinioară doar îşi închipuia că este. Regizat de Gore Verbinski, cel care a creat seria Piraţii din Caraibe, şi avîndu-l ca voce pe Johnny Depp, Rango este un western în care aventura, umorul ireverenţios şi persoanjele înduioşătoare se combină pentru a ne oferi filmul perfect pentru întreaga familie.

10. 21 Jump Street (2012)
Top 10 filme de comedie pe care trebuie să le veziÎn comedia de acţiune 21 Jump Street/O adresă de pomină, Schmidt (Jonah Hill) şi Jenko (Channing Tatum) care erau rivali în anii de liceu, au devenit o pereche de prieteni, cam ciudaţi, în timpul cursurilor la Academia de Poliţie. Deşi nu sunt cei mai buni poliţişti din cartier, ei au şansa să avanseze şi să se remarce acum când sunt repartizaţi în unitatea sub acoperire a poliţiei din Jump Street, condusă de căpitanul Dickson (Ice Cube). Aici, ei trebuie să-şi schimbe pistoalele şi insignele pe nişte rucsacuri, folosindu-se de fizionomiile lor copilăreşti pentru a lucra sub acoperire.Din nefericire, adolescenţii de azi nu mai sunt ceea ce erau acum ani de zile, iar Schmidt şi Jenko descoperă că tot ceea ce ştiau ei despre adolescenţă, de la sex şi până la droguri sau rock- and- roll, este acum complet greşit ,sau nu mai e valabil. Mai mult decât atât, ei trebuie să se confrunte cu nişte probleme pe care nici ei nu putuseră să le rezolve în anii adolescenţei.

Acum, ca ati citit cele 10 filme de comedie recomandate de noi , sugereazăne şi tu care filme de comedie ai recomanda să le vizionăm neaparat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu